6.1.2018 – dan za druženje, objeme, nasmehe, zabavo, ples in predvsem za zahvale. Zbralo se nas je preko 100 članic, spremljevalcev in gostov.

Naš najbolj zvesti gost, ki si vedno vzame čas za nas, je namestnik predsednika na GZ Maribor tov. Peter Šipek. Vedno najde lepe, prijazne besede, ko govori o pomenu in delu članic v gasilski organizaciji. Na koncu ne pozabi poudariti, da sta zahvala in spoštovanje pravi besedi za naš trud in doprinos v gasilstvu.

Tokrat smo se družili v prelepi dvorani PGD Fram, kjer so nas prijazno sprejeli. Dobrodošlica na vratih, lepo pogrnjene mize z darilci, prijetni fantje, ki so skrbeli, da nismo bile žejne. Pozdravil in nagovoril nas je domači predsednik tov. Kotnik Vitomir. Za vso gostoljubje se vsem iskreno zahvaljujemo! Imele smo se lepo, kar slike poglejte!

Ker je to čas analiz sem pobrskala po zapisih pregleda dela članic GZ Maribor. Pregledala sem celotno mandatno obdobje, ki se v tem letu izteka. Analizo smo pregledale še predsednice komisij po društvih na sestanku 17.1.2018 in ugotovile… Bile smo aktivne v okviru GZ Maribor, sodelovale na nivoju Mariborske regije in pretok informacij je šel do Komisije za članice na GZS in nazaj v društva.

Spoštovane članice, kot pravi naš Peter: »Hvala za vse!«
Ostanite zdrave ter polne elana in moči za nove čase!

Zapisala
Darinka Kodrič – Darja
Predsednica komisije za članice