Naši člani in mladinci so se v tem vikendu zelo izkazali. V okviru tehničnega dne smo očistili gasilski dom in poskrbeli za brezhibno opremo, udeležili pa smo se tudi čistilne akcije okolja pod sloganom »Moji odpadki – moja skrb«.

V soboto, 17.4.2021, sta se dva naša člana in trije mladinci udeležili čistilne akcije okolja v organizaciji Mestne občine Maribor, ob podpori nekaterih občinskih podjetij, pod sloganom »Moji odpadki – moja skrb«. Naša ekipa je očistila območje gozda ob Šentpetrski ulici, kjer so v približno uri in pol nabrali za kar 5 polnih vreč raznovrstnih odpadkov, ki so jih nato dostavili na dogovorjeno zbirno mesto.

Ob tem pozivamo vse občane, da za svoje odpadke primerno poskrbijo – odložite jih v za to namenjene zabojnike in jih ne odlagajte v naravo ter tako ohranite naravo čisto in primerno za rekreacijo in sproščanje vseh nas.

V nedeljo, 18.4.2021, so naši člani v gasilskem domu izvedli tehnični dan. Očistili so notranjost vozil in pometli tla garaže ter pregledali in preizkusili opremo, po potrebi dolili motorne tekočine in tako poskrbeli, da je oprema brezhibna in pripravljena na morebitno posredovanje. Prilagamo nekaj fotografij.

Dodaj odgovor