1% dohodnine lahko najenostavneje donirate z izpolnitvijo obrazca za donacijo preko spletne platforme Edonacije.si

NAVODILA ZA IZPOLNITEV OBRAZCA:

  1. Pojdite na spletno stran edonacije.si in kliknite “DONIRAJ ZDAJ”
  2. Izpolnite obrazec s potrebnimi osebnimi podatki ter pri izbiri organizacije vtipkajte PGD BREZJE (ali vnesite davčno številko: 64820203)
  3. SMS verifikacija – vnesite unikatno kodo, ki je bila poslana na vaš mobilni telefon preko SMS sporočila
  4. Vnesite ponudnike storitev – podatki so samo informativni in bodo uporabljeni ob morebitni vaši odločitvi za donacijo ob menjavi ponudnika teh storitev v prihodnosti
  5. Izberite  “PODPIŠI DOKUMENT” in se podpišite na pojavno mesto za podpis
  6. Zaključite obrazec s ponovnim podpisom in oddajo – obrazec je uspešno izpolnjen, podpisani dokumenti pa bodo posredovani na vaš elektronski naslov

 

DRUGE MOŽNOSTI DONACIJE BREZ LASTNEGA FINANČNEGA VLOŽKA:

Preko platforme Edonacije lahko donirate tudi ob menjavi ponudnikov nekaterih storitev (elektrika, internet in telefonija, zavarovanje,…). Zaradi te vrste donacije ne boste za omenjene storitve plačevali nič več, prav tako ne bo padla kvaliteta le teh, boste pa s takšno menjavo ponudnika poskrbeli za donacijo v višini 20 evrov za izbrano društvo. Postopek donacije ob menjavi ponudnika storitev je podoben kot pri donaciji dohodnine – poleg vseh potrebnih osebnih podatkov za donacijo izberete PGD BREZJE (davčna številka: 64820203) ter nato dokončate in podpišete obrazec.

Z donacijami boste pomagali našemu društvu pri vzdrževanju in nabavi potrebne opreme ter delu z gasilsko mladino. Za vsako donacijo se iskreno zahvaljujemo!

 

Dodaj odgovor